Bozova'ya Müjdeli Haberlerle Dönüyorlar


Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı öncülüğündeki Bozova Platformu heyetinden Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akgün, Başhekim Fatih Aksoy, Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy; Şanlıurfa milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin ve Mehmet Ali Cevheri eşliğinde Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı Bozova ilçesine ilişkin beş adet proje dosyasının Bakan Kılıç'a sunumunu yaptı. Tüm proje önerilerine çok olumlu yaklaşan Bakan Kılıç bu projelerden; Bozova Kapalı Yüzme Havuzu'nun, Bozova GAP Bölge Gençlik Kampları'nın, Bozova Su Sporları Merkezi'nin yapımının 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi, Bozova Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun ise 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi talimatını verdi.


Ziyaretten çok mutlu dönen Bozova Platformu heyeti, Bozova halkı adına yapacağı yatırımlardan dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'a ve desteklerinden dolayı Şanlıurfa milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin ve Mehmet Ali Cevheri'ye teşekkürlerini sundu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar