Bozova Kültür Merkezi Derneği Açılışı Yapıldı

Bozova daha önce Kadın Merkezi Derneği olarak faaliyet gösteren ve şu anda yönetim kurulunu değiştirerek faaliyet alanını da genişleterek Bozova Kültür Merkezi Derneği ismini alan derneğin açılışı yapıldı.

Bozova Kültür Merkezi Derneği
Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi M. Fatih AKSOY'un başkanlığında kurulan derneğin açılışını Kaymakam Hidayet SARI, Başhekim M. Fatih AKSOY, Ziraat Odası Başkanı Suphi AKSOY ve İlçe Emniyet Amiri Coşkun KAYA beraber yaptı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışa kurum müdürleri, ak parti ilçe teşkilatı, muhtarlar, Bozovalı bayanlar ve gençler katıldı. İkram ve canlı müzik yapılan açılışta yönetim kurulu üyesi Pervin AYRAN dernek ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı M. Fatih AKSOY gelen misafirlere katılımları için teşekkür ederek derneğin kurulması amaçlarından bahsetti.


Bozova Kültür Merkezi Derneği

Kaymakam Hidayet SARI yönetim kurulu üyeleri adına dernek başkanı Başhekim M. Fatih AKSOY'u tebrik ederek Bozova için yapılacak her türlü faaliyete destek vereceklerini ve Bozova için hayırlı olmasını diledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar